Δευτέρα 16 Ιουνίου 2008

ο σκυλος των 12.000.000 δολαριων....πτώχευσε


Ενα λευκό μαλτέζ σκυλάκι, ο Τράμπλ (Μπελάς), το πιό πλούσιο σκυλί στον κόσμο που η πάμπλουτη κυρία του του άφησε στη διαθήκη της 12 εκατομμύρια δολάρια, έχασε ένα μεγάλο μέρος της περιουσίας του μετά από απόφαση δικαστήριου της Νέας Υόρκης, γράφει ο χθεσινός αμερικανικός Τύπος.


Συγκεκριμένα, δικαστήριο του Μανχάταν αποφάσισε να αφαιρέσει δέκα εκατομμύρια δολάρια από την περιουσία του Τραμπλ και να τα προσφέρει σε μια ανθρωπιστική οργάνωση.


Ο Τραμπλ ανήκε στην Λεόνα Χέλμσλι σύζυγο του μεγιστάνα των οικοδομών Χάρι Χέλμσλι που σύμφωνα με το περιοδικό Φορμπς διαθέτει περιουσία ύψους 2,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, περιλαμβανόμενου και του Empire State Building.


Το δικαστήριο αποφάσισε επίσης να δοθούν σε δύο εγγόνια της διάσημης αλλά δύσκολης και κακομαθημένης πολυτεκατομμυριούχου, που το παρατσούκλι της στα αμερικανικά μμε ήταν "βασίλισσα της κακίας", από έξη εκατομμύρια δολάρια και σε άλλα δύο εγγόνια της από πέντε δισ. δολάρια (τα είχε όλα αποκηρύξει και δεν τους είχε αφήσει ούτε σέντς σημειώνοντας στη διαθήκη της ότι "αυτά ξέρουν γιατί δεν τα ευεργετεί") με το αιτιολογικό ότι η γηραιά κυρία που πέθανε σε ηλικία 87 χρόνων, προφανώς δεν είχε σώας τας φρένας όταν συνέταξε το κείμενο με τις τελευταίες επιθυμίες της.

1 σχόλιο:

offshore είπε...

den tin ixera kai den boro na gnorizo an itan kali i ohi, alla gia na ta ehei apokirixei simainei pos oute afta itan aggeloudia. Ohi pos simfono na afinoume tis periousies (mikres i megales) se zoakia. Eprepe na dothoun ola se anthropistikes organoseis.