Τετάρτη 21 Μαΐου 2008

Τράπεζες και Κράτος «συνεργούν»στην παιδική πορνογραφία.



Οι τράπεζες θέλουν από την μια να μας δείξουν το κοινωνικό τους πρόσωπο και από την άλλη δέχονται συναλλαγές με site πορνογραφικού υλικού.

Και ο λόγος για τον ευυπόληπτο κατά τα αλλα ιατρό, πολίτη υπεράνω υποψίας από την Βέροια.

Η τράπεζες τον τροφοδοτούν με τα πιστωτικά τους προϊόντα όπως λογαριασμούς εκκαθάρισης δικτυακών συναλλαγών και με κάρτες αρκετών χιλιάδων ευρώ, για να έχει να ξοδεύει ...,ικανοποιώντας τα πάθη του διακινώντας πορνογραφικό υλικό από το διαδίκτυο.

Στην αντίπερα όχθη η πολιτεία και η δικαιοσύνη που με την σειρά τους υποθάλπουν τέτοιες ενέργειες καθώς απλά αφήνουν τον γιατρό ελεύθερο με καταβολή εγγύησης 6000 ευρώ!!!!(ίσως έπεσε σε δικαστή που δεν έχει δικά του παιδιά).

Και άκουσον άκουσον ,η δίωξη έγινε για το ότι χρησιμοποιούσε τον υπολογιστή του νοσοκομείου στην διακίνηση του πορνογραφικού υλικού και όχι για την σεξουαλική κακοποίηση παιδιών .

Το να αποδέχεσαι προϊόντα εγκλήματος ,όπως είναι κατά την γνώμη μου οι φωτογραφίες και τα videos κακοποίησης παιδιών ,είναι σα να συμμετέχεις και ο ίδιος στην κακοποίηση.
Και αν όχι θα το κάνεις με την πρώτη ευκαιρία.

Με ποιο σκεπτικό λοιπόν ο δικαστής αφήνει ελεύθερο με την καταβολή εγγύησης ένα δημόσιο κίνδυνο για τα παιδιά.

Είμαι σίγουρος ότι δεν θα του αφαιρεθεί η άδεια εξάσκησης επαγγέλματος .

Θα του δοθεί απλά ένα μικρό πρόστιμο, καθώς θα θεωρηθεί απλό διοικητικού χαρακτήρα παράπτωμα, και θα επιστρέψει στο νοσοκομείο μετά Βαΐων και Κλάδων καθότι είναι ένας από τους «καλούς γιατρούς» που τον έχει ανάγκη η ιατρική και το σύστημα...

Ένα μεγάλο μπράβο στο τμήμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος για την έρευνα διακίνησης παιδικού πορνογραφικού υλικού στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος βρίσκεται στα ίχνη διεθνούς κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας και οι έρευνες έχουν επεκταθεί σε 20 πόλεις της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: