Κυριακή 6 Ιουλίου 2008

coca cola colegge



Αλλωστε, είναι χαρακτηριστικό, ότι στον... «έρανο» για το πανεπιστήμιο του Μπρίστολ εντάσσονται ακόμα και οι φοιτητές....

Η επιστολή που αποστέλλει το πανεπιστήμιο υπογράφεται από φοιτητή που κάνει το διδακτορικό του στο πανεπιστήμιο, ενώ υπάρχει και τηλεφωνική «υπηρεσία» του πανεπιστημίου, στην οποία κάθε χρόνο «50 αφιερωμένοι φοιτητές» αναλαμβάνουν να κάνουν... τηλεμάρκετινγκ.


Απευθύνονται σε αποφοίτους και ζητούν χρήματα για το πανεπιστήμιο!


Οπως αναγράφεται στην ιστοσελίδα του πανεπιστημίου, οι τηλεφωνητές συγκέντρωσαν περισσότερα από 2 εκατ. λίρες από την πρώτη καμπάνια το 1994!


Φοιτητές και απόφοιτοι, δε φτάνει που χρυσοπληρώνουν τις σπουδές τους στο πανεπιστήμιο, εντάσσονται κανονικά και στο μηχανισμό του ιδρύματος για να αυξήσει ακόμα περισσότερο τα έσοδά του!


Και αν το πανεπιστήμιο του Μπρίστολ «μάζεψε» πέρσι από τους αποφοίτους του περισσότερα από ένα εκατ. λίρες, δυο άλλα αγγλικά πανεπιστήμια, της Οξφόρδης και του Κέιμπριτζ, έχουν ξεκινήσει καμπάνια αναζήτησης χορηγών (!) με στόχο να αυξήσουν τα έσοδά τους κατά ένα δισ. λίρες το καθένα!


Στο πλαίσιο αυτό, ένα κολέγιο του Κέιμπριτζ μετονομάστηκε και πήρε το όνομα του ιδρυτή του και μίας... απόφοιτης, η οποία δώρισε στο ίδρυμα 30 εκατ. λίρες!

1 σχόλιο:

offshore είπε...

treho grigora sto farmakeio na agoraso tipota hapia!